English

LES ANGLES (1600 - 2400)

Dit oude Catalaanse dorp combineert de nostalgie van vroeger met de modernste wintersporttechnieken van nu. Buiten het pittoreske centrum staan de moderne en comfortabele appartementen- en studiocomplexen naast de pistes en liften en hebben bijna allemaal uitzicht over het prachtige meer van Matemale en de weidse Aude vallei. Een wintersportvakantie in Les Angles is zonder meer een unieke ervaring. De mediterane zon, de beroemde Catalaanse keuken en de prachtige vergezichten maken deze bestemming tot meer dan alleen een onontdekte toplokatie.

Net buiten het knusse centrum van Les Angles beginnen de 20 skiliften en eindigen de 31 pistes. Met 500 sneeuwkanonnen is in bijna het hele skigebied de sneeuwzekerheid hier gegarandeerd van half december tot eind maart. De pisteonderhoudsdiensten leveren, met de modernste technieken, elke morgen de beste kwaliteit pistes.

Het skigebied van Les Angles is groot genoeg om van een heerlijke wintersportvakantie te genieten en klein genoeg om overzichtelijk en knus te zijn.

Les Angles Les Angles Les Angles Les Angles Les Angles Les Angles Les Angles Les Angles Les Angles Les Angles Les Angles Les Angles